Vrijwilligers

Vrijwilliger worden bij Lumido?

Het evenement Lumido draait bijna volledig op vrijwilligers. Zonder onze vrijwilligers is het niet mogelijk dit spetterende evenement neer te zetten. Het team van Lumido is dan ook onbetaalbaar en een ieder heeft een gelijke waarde, ongeacht de functie, om het evenement ieder jaar weer tot een succes te maken!

Maar zonder onze vrijwillige toppers is er geen Lumido, daarom zijn wij eigenlijk altijd op zoek naar nieuwe teamleden (m/v). Ben jij de persoon die onze bezoekers zich welkom laten voelen, of als gondelier Lumido vanaf het water kan laten zien dan zoeken wij jou!

Voor het seizoen 2018 zijn we we nog op zoek naar de juiste personen op de volgende plekken:

Gastheer/vrouw (m/v)
Als gastheer/vrouw ben jij het aanspreekpunt voor onze gasten tijdens openingstijden van Lumido. Dit kan al vlak bij de entree van Lumido zijn, maar ook ergens rondom de prachtig verlichte bosvijver. Samen met de andere gastheren/vrouwen zorg je ervoor dat onze gast zich welkom voelt.

Kassamedwerker (m/v)
Je begroet onze gasten hartelijk en middels een laptop met handscanner controleer je of het toegangsbewijs geldig is.

Gondelier (m/v)
Samen met het team van gondeliers ben jij verantwoordelijk voor een romantische vaart over de mooie bosvijver van Berg & Bos. Het gondelen doen we op de ouderwetse manier door je met een lange stok af te duwen vanaf de bodem van de vijver. Dit lijkt heel zwaar en moeilijk, maar in praktijk valt dit reuze mee, zeker als je eenmaal de slag te pakken hebt.

  • Hecht en gezellig team
  • Tevreden bezoekers mede dankzij jou!
  • Jaarlijks uitje na afloop van het seizoen
  • Keer op keer weer betoverd worden door de magie van Lumido

Lijkt het je iets en ben je tussen juli en augustus op vrijdag of zaterdagavond beschikbaar (beschikbaarheid in overleg) neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nodigen je graag uit om kennis te maken met de betoverende wereld die Lumido heet.

Lumidoteam 2012